Aquapark Kouvola

Aquapark Kouvola on kesäisin avoinna oleva vesipuisto, joka tarjoaa esimerkiksi altaita, saunoja ja hauskoja liukumäkiä. Se sijaitsee Tykkimäellä, joka on Kouvolassa sijaitseva suosittu huvipuisto. Aquapark tarjoaa jotain koko perheelle kuten koko Tykkimäen alue. Tykkimäki vesipuistoineen ja muine aktiviteetteineen onkin loistava lomakohde kesäisin koko perheelle perheenjäsenten ikään katsomatta. Mitä kaikkea mielenkiintoista tämä paikka tarjoaa vierailijoille lapsista vanhempiin?

Uijat altaassa.

Aquapark Kouvola tarjoaa monipuolisia vesielämyksiä

Aquapark Tykkimäki tarjoaa vesielämyksiä perheen pienimmistä aikuisiin asti. Perheen pienimmille on tarjolla Spray Park, jossa on matala allas. Suuressa kahluualtaassa on muun muassa useita erilaisia vesisuihkuja sekä vesitykkejä. Altaan syvyys on 20 cm. Body Slide puolestaan tarjoaa vauhdikkaan ja rauhallisemman tavan laskea liukumäkeä pitkin kohti allasta. Liukumäkien turvaraja laskijoille on pituuden mukaan 110 cm.

Water Play on vesileikkiallas, josta löytää erilaisia vesiliukumäkiä, seikkailualueen sekä kaikkea muuta hauskaa. Sen suuri sanko pitää huolen siitä, että myös alueen reunalla viihtyvät saavat osansa vesileikeistä. Altaan syvyys on 45 senttiä. Vesipuistosta löytyy myös 25 metrinen uima-allas, joka sopii myös aikuisten ja jopa ammattiuimareiden makuun. Tämän altaan syvyys on 130 cm.

Aquapark Tykkimäki tarjoaa rentouttavia sauna- ja ravintolaelämyksiä

Aquapark Kouvola tarjoaa kaksi saunaa, joissa voi käydä lämmittelemässä ja rentoutumassa uimisen lomassa. Saunan lisäksi alueella on myös Ravintola Loiske, joka palvelee uimassa kävijöitä sekä muitakin alueella liikkuvia. Ravintolassa voi herkutella buffet -lounaalla ja á la carte -listan annoksilla. Siellä on myös kattava juomavalikoima. Ravintolassa on aurinkoterassi. Lisäksi vesipuiston alueella on rantakioski, josta voi ostaa nopeasti viileitä herkkuja kesähelteillä.

Aquapark Kouvola siis varmistaa, että alueella voi helposti viettää koko päivän joutumatta poistumaan sen ulkopuolelle esimerkiksi ruokailua varten. Alueella voi uida, saunoa, syödä ja ottaa aurinkoa uima-altaiden laidalla mukavissa aurinkotuoleissa. Mukavan kesäpäivän kruunaavat vesipuiston kauniit järvi- ja metsämaisemat.

Koko perhe viihtyy Tykkimäellä

Tykkimäki tarjoaa vesipuiston lisäksi lukuisia aktiviteetteja, joihin kannattaa tutustua saman päivän tai vaikkapa viikonlopun aikana nauttiessaan vesipuiston elämyksistä. Tykkimäki tarjoaa myös huvipuiston ja Action Parkin, jossa on esimerkiksi trampoliineja, ninjarata, jenkkifutisalue, pingispöytiä, volttikone ja köysirata. Action Parkissa viihtyvät etenkin perheen pienimmät. Tosin myös aikuiset nauttivat esimerkiksi jalkapallo- ja golf -aktiviteeteista. Esimerkiksi galaksino.com tarjoaa viihdykettä, mikäli eri kohteisiin on jonoa.

Tykkimäellä voi myös jonkin ajan kuluttua majoittautua. Tykkimäki Resortin toiminta alkaa vuonna 2022. Alue tulee koostumaan muun muassa villoista, huviloista ja huvipuistosta. Luksusmajoitus Kouvolassa onnistuu Resort-alueen asteen verran hienommissa teltoissa tai hulppeissa villoissa. Sen sanotaankin valmistuessaan olevan perheiden, pariskuntien, ystävien ja kokouksissa kävijöiden must -kohde ympäri vuoden.

Aquapark Kouvola on Suomen monipuolisimpia kohteita

Monet vesipuistot Suomessa eivät ole yhtä monipuolisia tarjonnaltaan, aktiviteeteiltaan ja majoitusvaihtoehdoiltaan kuin Aquaparkin sisältävä Tykkimäki. Kannattaa silti tutustua myös tämän sivuston muiden vesipuistojen esittelyihin, sillä jokaisella meistä on oma makunsa vesipuistojen suhteen. Kouvolan Aquapark ei esimerkiksi ole ainoa paras vaihtoehto pariskunnan lomakohteeksi. Sen sijaan koko perheen kohteena se on täydellinen.

Monipuolisen tarjonnan lisäksi Tykkimäki ja Aquapark tarjoavat vaihtoehtoja myös kulkemisen suhteen. Tykkimäelle on helppoa saapua omalla autolla tai julkisilla kulkuneuvoilla. Vesipuistossa on runsaasti maksutonta pysäköintitilaa. Lisäksi huvi- ja vesipuiston välillä on kätevää liikkua kävellen.

Action Parkiin tulevat taas voivat ajaa suoraan parkkihalliin. Se sijaitsee Kouvolan Prisman katon alla. Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että Aquapark Kouvola on auki vain kesäkaudella, mutta Action Park on auki myös kesäkauden jälkeen. Myös alueen huvipuisto on sekin auki vain kesäkausina. Kannattaa siis ottaa ajoissa selvää aukioloajoista ja myös majoituksen saatavuudesta.