Siirry suoraan sisältöön

Kylpylä on loistava paikka rentoutua

Kylpylä On Loistava Paikka Rentoutua

Suomen kylpylät ovat hyvä vaihtoehto kotimaan lomailulle. Usein kylpylä tarjoaa myös mahdollisuuden yöpymiseen ja ruokailuun. Se on paikka, jossa viihtyy kaikenikäiset ja johon usein mennäänkin koko perheen kesken. Suomesta löytyy lukuisia laadukkaita kylpylöitä, joista kerromme sivustollamme enemmän. Näin pystyt vertailemaan niitä ja valitsemaan oman suosikkisi. Monista kylpylöistä löytyy myös erilaisia hemmotteluhoitoja ja myös kuntosali.

Kylpylä tarjoaa siis mahdollisuuden kokonaisvaltaiseen itsensä ja perheensä hemmotteluun sekä vesileikkeihin ja peleihin. Kun ensin on viettänyt päivän altaissa ja saunoissa, on mukavaa valita itselleen miellyttävä hemmotteluhoito. Hoito voi olla esimerkiksi hieronta, kylpy, kasvohoito tai jalkahoito.

Kylpylä toimii myös häämatkan kohteena

Sivustomme kertoo kattavasti Suomessa toimivista erilaisista kylpylöistä ja uimahalleista. Rantakeidas vertailee Suomen kohteita, jotta sinun on helpompi valita mieleisesi pulikoinnin kohde. Usein kylpylä toimii myös häämatkan kohteena. Mikäpä ihanampaa kuin rentoutua yhdessä kumppaninsa kanssa kylpylässä.

Kylpylä tarjoaa lähes aina erilaisia hyvinvointiin ja hemmotteluun tähtääviä hoitoja. Kun kyseessä on häämatka, on mahdollista ottaa hoitoja yhdessä kumppaninsa kanssa. Esimerkiksi ruusunterälehdillä koristeltu kylpy tai suklaakylpy soveltuu jaettavaksi oman rakkaan kanssa. Myös erilaiset kasvohoidot ja hieronnat voidaan suorittaa molemmille samanaikaisesti.

Kylpylä tarjoaa monia mahdollisuuksia

Kylpylöissä voi paitsi kylpeä, siellä voi myös ruokailla, keskittyä hemmottelemaan itseään ja myös yöpyä. Se on siis hyvä valinta kotimaassa matkailuun.

  • Mahdollisuus yöpymiseen
  • Ravintolat ja kahvilat
  • Erilaiset hemmotteluhoidot

Suomessa on lukuisia kylpylöitä

Suomen kylpylät sijoittuvat ympäri maan. Pulikoimaan pääsee siis niin Naantalissa kuin aivan pohjoisemmassakin kolkassa. Ehkä tunnetuimpiin kylpylöihin kuuluu esimerkiksi Flamingo, joka sijaitsee Vantaalla. Flamingo on suosittu etenkin perheiden keskuudessa, ja loma-aikoina, sillä siellä on lapset otettu huomioon varsin loistavasti.

Toinen suosittu kylpylä on Naantalin kylpylä, joka nimensä mukaisesti sijaitsee Naantalissa. Sieltä löytyy muun muassa kuntosali, kauneussalonki ja kampaamo. Kylpylästä löytyy myös useita erilaisia ravintoloita. Esimerkiksi viinikabinetissa voi ruoan päälle nauttia lasin laadukasta viiniä. TK’s Lounge puolestaan tarjoaa viihdettä urheilusta kiinnostuneille. Suomen kylpylät tarjoavat siis runsaasti toimintaa ja viihdettä kylpemisen lisäksi.