Siirry suoraan sisältöön

Suomen parhaat kylpylät romanttiseen viikonloppulomaan

Hieroja ja hierontaöljy.

Ympäri Suomea on toinen toistaan upeampia kylpylöitä, joista moni ei ole edes kuullutkaan. Tiesitkö esimerkiksi, että Suomessa on rantakallion sisään louhittu kylpylä? Tämä teksti esittelee Suomen kauneimmat ja romanttisimmat kylpylät romanttista viikonloppulomaa varten. Suomen parhaat kylpylät tarjoavat upeita elämyksiä erilaisten rentoutusaltaiden, erilaisten saunojen, hemmottelevien hoitojen ja upeiden puitteiden avulla. Tutustu uskomattomiin kylpylä- ja hemmotteluelämyksiin ympäri Suomen!

Suomen parhaat kylpylät – romanttiset vaihtoehdot

Porvoon Hotelli Haikon Kartano & Spa on Suomen kauneimpia kylpylöitä. Tämä upea valkoinen kartano on keskellä puistoa meren rannalla. Se tarjoaa esimerkiksi useita altaita, uudistetut saunat ja elämyssuihkut. Nämä kaikki on suunniteltu nimenomaan rentoutumiseen. Kokeile vaikkapa kuuma-allasta tai infrapunasaunaa. Haikon Kartano on loistava kohde etenkin romanttiselle viikonloppulomalle tai muuten vain rentoutumiseen.

Etelä-Savossa sijaitseva Rantasalmen Hotel & Spa Resort Järvisydän on yksi Suomen erikoisimmista ja romanttisimmista kylpylöistä. Se on louhittu rantakallion sisään. Se on myös luotu kauniista luonnonläheisistä materiaaleista, kuten luonnonkivestä ja vanhoista uppotukeista. Näiden kahden kylpylän lisäksi Suomesta löytyy myös monia muita romanttiseen lomaan sopivia kohteita. Rantakeidas esitteleekin myös Suomen parhaat kylpylät, jotka sopivat koko perheen lomaa varten.

Hoitava mineraalivesiallas ja vedenalaista musiikkia

Vantaan Flamaingo Spa on täysi-ikäisille tarkoitettu kylpylä, joka tarjoaa rentoutusta koko rahan edestä. Siellä voi esimerkiksi nauttia lämpimistä altaista, kahdeksasta saunasta, hoitavasta mineraalivesialtaasta ja rentoutua kuunnellen vedenalaista musiikkia. Altaissa istuessaan voi hoitaa lihaksiaan kevyesti hierovilla porepedeillä. Kylpylän upea ilme valtavine pylväineen tuo mieleen antiikin Kreikan.